Καλάθι 0 x

Τρόποι Πληρωμής

/
Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

• Με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Το σύστημα υποστηρίζει τις παρακάτω κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, Prepaid, Αmerican Express.

• Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποθηκεύει για λόγους ασφαλείας τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες, όπως τα PIN των καρτών.

• Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων, με χρέωση 2,00 ευρώ ανά αποστολή.

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.

Το αντίτιμο της παραγγελίας σας το καταθέτετε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας που σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Από την στιγμή που θα εμφανιστεί η πληρωμή στο on-line τραπεζικό σύστημα των συνεργαζόμενων τραπεζών, θα προχωρήσει η παραγγελία σας στο στάδιο της εκτέλεσης. Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαραίνει τον εντολέα. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR23-0172-0190-0050-1910-3724-296

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN: GR02-0260-0310-0003-1020-1184-792

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.