Καλάθι 0 x

Τρόποι Αποστολής

/
Τρόποι Αποστολής

H παράδοση των προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών.

Υπηρεσίες Εσωτερικού

Για την Αττική, με παράδοση τις επόμενες 1-2 εργάσιμες ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας, η χρέωση ανέρχεται στα 3,90 ευρώ ανά αποστολή μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00 ευρώ ανά αποστολή.

Για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 1-3 εργάσιμες ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 3,90 ευρώ ανά αποστολή μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00 ευρώ ανά αποστολή.

Για δυσπρόσιτους προορισμούς*, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 1-5 εργάσιμες ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 6,00 ευρώ ανά αποστολή μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00 ευρώ ανά αποστολή.

*(Δυσπρόσιτοι προορισμοί ορίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου της εταιρείας courier).

Δωρεάν Έξοδα Μεταφοράς

Για παραγγελίες άνω των 50,00 ευρώ και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα πέντε (5) κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 5 κιλά και μέχρι ενός ορίου προκύπτει επιπλέον χρέωση 1,00 ευρώ για κάθε κιλό.

Για παραγγελίες λιανικής πώλησης άνω των 80,00 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, ανεξαρτήτως βάρους.

Αποστολές Εξωτερικού

Είναι δυνατή η αποστολή προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία μας για την χρέωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας, σύμφωνα με τους νόμους που διέπουν την εκάστοτε χώρα για τις μεταφορές αυτές.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενημερωθεί από τις αρμόδιες αρχές της χώρας στην οποία κατοικεί εκτός της ελληνικής επικράτειας για τυχόν περιορισμούς που υπάρχουν στην εισαγωγή προϊόντων που πωλούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ο πελάτης μπορεί να πληροφορηθεί τις προδιαγραφές των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και εφ’ όσον πληρούν τις τελωνειακές απαιτήσεις της χώρας στην οποία πρόκειται να παραδοθούν, να προχωρήσει στην παραγγελία των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Η Eταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν επιπλέον τελωνειακές χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την αποστολή της παραγγελίας του πελάτη.

Γενικά

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στους προαναφερόμενους χρόνους εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την περίπτωση αντικατάστασης ή την ακύρωση της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να μεταβληθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων, μεταξύ των οποίων αργίες, απεργίες, κακοκαιρίες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα στις μεταφορές, λειτουργική καθυστέρηση της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος από υπαιτιότητα της ταχυμεταφορικής εταιρείας, η Εταιρεία δεν υπέχει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση περαιτέρω υπαιτιότητας της ταχυμεταφορικής εταιρείας, εξαιτίας της οποίας προέκυψε ελάττωμα του προϊόντος, διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται στην Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων.

Οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή καλούνται εργάσιμες ημέρες πλην αργιών (εθνικών και τοπικών εορτών).

Για τις παραγγελίες όπου εισάγεται ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας, ο πελάτης λαμβάνει αριθμό αποστολής, καθώς και σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας του.