Καλάθι 0 x

About us

/
About us

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις άκρως ευεργετικές ιδιότητες των ξηρών καρπών σε κάθε τους μορφή και τα πολύ μεγάλα οφέλη στην υγεία του ανθρώπου.

Σε μία εποχή που οι καθημερινές απαιτήσεις και υποχρεώσεις είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και κάνουν τον χρόνο να… τρέχει πολύ γρήγορα, οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα με τα πλούσια θρεπτικά τους συστατικά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες μπορούν να αποτελέσουν μια ξεχωριστή επιλογή στην διατροφή μας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην καλή υγεία.

Το iamthenut.gr γεννήθηκε με την φιλοσοφία ότι, το Ευ Ζην είναι προτεραιότητα και αξία για τις οποίες πρέπει κανείς να εργαστεί. Οι ξηροί καρποί ασφαλώς και συνοδεύουν εξαιρετικά ένα αλκοολούχο ποτό, μία μπύρα ή ένα αναψυκτικό. Η υψηλή διατροφική τους αξία ωστόσο δεν θα μπορούσε να τους περιορίσει σε αυτόν τον ρόλο. Αυτούσιοι, σε συνδυασμό με αποξηραμένα φρούτα ή άλλα υλικά, μπορούν να αποτελέσουν ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό, ένα ενδιάμεσο γεύμα, ένα πολύ υγιεινό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας, ή να μετατραπούν σε τέλεια πρώτη ύλη για συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των ξηρών καρπών σε κάθε τους μορφή και τα πολύ μεγάλα οφέλη στην υγεία του ανθρώπου. Είτε πρόκειται για μαθητές και φοιτητές, είτε για εργαζόμενους και αθλητές, είτε για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Όλοι έχουν το δικαίωμα και την ανάγκη μιας καλής διατροφικής συνήθειας που προσφέρει τόνωση, ή ενέργεια για τους πιο απαιτητικούς, με εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, σύμμαχο στο δύσκολο και φορτωμένο καθημερινό τους πρόγραμμα και κυρίως, συμπαραστάτη σε έναν υγιή οργανισμό.

Για να πετύχουμε το στόχο μας είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά. Ξεκινάμε με άριστης ποιότητας, φρέσκους, γευστικούς ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, εκλεκτά προϊόντα από επιλεγμένους παραγωγούς που χρησιμοποιούν αγνά υλικά. Δέσμευση μας είναι πώς δεν θα δεχθούμε ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων μας και βεβαίως στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Η γνώμη και η στήριξη σας θα είναι πάντοτε για εμάς πολύτιμη βοήθεια.

iamthenut.gr