Καλάθι 0 x

Quality and confidence

/
Quality and confidence

Δεν αποσκοπούμε στο εύκολο και πρόσκαιρο, αλλά επιδιώκουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Δέσμευση μας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας.

Η αγάπη και η αφοσίωση σε αυτό που ξεκινάμε, την λιανική πώληση ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, δεν θα μπορούσε να φτάσει στον καταναλωτή αν δεν συνοδεύονταν από την απαραίτητη και επιβαλλόμενη ποιότητα. Iamthenut.gr σημαίνει μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τίποτα λιγότερο.

Διαλεγμένοι και φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί, ζουμερά και εξωτικά αποξηραμένα φρούτα και εκλεκτοί σπόροι θα φροντίζουμε να φτάνουν στην πόρτα σας με απόλυτη προσοχή, δημιουργώντας το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της ικανοποίησης στους πελάτες που μας επέλεξαν. Γνωρίζουμε πώς οι καταναλωτές είναι ιδιαίτερα ενήμεροι όσον αφορά στην υγιεινή και καλά ισορροπημένη διατροφή τους και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάθε τους απαίτηση και ανάγκη.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιστορία και την προέλευση των προϊόντων μας κι αυτό για να επιτύχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα. Με την ίδια λογική και στόχευση επιλέξαμε και συνεργαζόμαστε με εταιρείες που μας προμηθεύουν προϊόντα με πρώτη ύλη τους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους και τα αποξηραμένα φρούτα, όπως βούτυρα, μπάρες, γκρανόλες και παστέλια. Διαθέτουμε ωστόσο και άλλα προϊόντα, όπως μέλι.

Αρκετά από τα προϊόντα μας είναι βιολογικά. Θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε αυτή την κατηγορία και να εντάσσουμε νέα προϊόντα αντιλαμβανόμενοι πώς στην υγιεινή διατροφή, στην οποία αναμφισβήτητα συμβάλλουν οι ξηροί καρποί, δεν χωρούν κανενός είδους εκπτώσεις.

Ως iamthenut.gr δεσμευόμαστε (στο μέτρο του δυνατού κι αυτό γιατί υπάρχει και ο παράγοντας μεταφορικές) προς τους πελάτες μας, ότι, θα τους προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Δεν αποσκοπούμε στο εύκολο και πρόσκαιρο, αλλά επιδιώκουμε μια σχέση ουσίας με τους πελάτες μας, με σταθερή βάση που θα κρατήσει στο χρόνο. Η δέσμευση μας είναι και υπογραφή μας…

iamthenut.gr