Ένα γεύμα ωμών ξηρών καρπών πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που ωφελούν σημαντικά την υγεία και προσφέρουν ενέργεια.
Η σημασία του αμυγδάλου, του καρυδιού και της μαύρης σταφίδας είναι ανεκτίμητη και η προσθήκη βεβαίως και άλλων συστατικών «απογειώνει» την διατροφική αξία του γεύματος.
Τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν τα κάσιους, τα οποία συμμετέχουν στο γεύμα, προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες και την υγεία των ματιών.
Συστατικά: Καρυδόψιχα, αμύγδαλο ωμό, κάσιους ωμό, ψίχα ηλιόσπορου, ψίχα κολοκυθόσπορου, μπανάνα τσιπς και μαύρες σταφίδες.